TCG East & South /  Over TCG East & South
TCG East amd South

Over TCG East & South

TCG East & South, onderdeel van XPO Logistics, is een internationale logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het organiseren van transporten van en naar landen in heel Europa. Bij TCG East & South werken 27 mensen.

TCG East & South werkt onder andere voor VTech en SpinMaster en is gevestigd in Wijchen, Gelderland.

Als het om transport en logistiek gaat bent u bij TCG East & South aan het juiste adres. Wat uw vraag of bestemming ook is, we verzorgen het logistieke traject van A tot Z en laten niets aan het toeval over. We zitten er continu bovenop. Onze vakkundige mensen spreken de talen en zorgen ervoor dat u niets in de weg staat om succesvol zaken te doen in Europa. Alles om ervoor te zorgen dat uw goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats zijn. Daar gaat het tenslotte om. En of het daarbij nu gaat om beurslogistiek, speciale complexe logistieke projecten of simpelweg pallets van A naar B bij TCG East & South zijn uw goederen altijd in goede en vertrouwde handen. Ook voor internationale distributie van groupage, deelladingen, compleetladingen, opslag, ondersteuning bij douaneactiviteiten, en het verzekeren van zendingen is TCG East & South de aangewezen partner.

Een efficiënte planning zorgt er bovendien voor dat uw goederen via de kortste weg op hun bestemming komen. Dat geldt zowel voor eenmalige zendingen als voor de dagelijkse zendingen. Kortom, wat uw wens of bestemming ook is, wij regelen het voor u!

Direct naar:

Tel. +31 (0) 24 372 46 80
E-mail: cs.eastsouth@xpo.com

 

   AEO logo

 Xpo