Dienstverlening /  Beurzen en projecten
TCG East amd South

Beurzen en projecten

One-stop-shopping

TCG East & South biedt een complete logistieke service van A tot Z. One-stop-shopping noemen we dat. Zo verzorgen we het internationale transport, leveren we uw goederen  tot aan de stand, slaan we uw goederen op, regelen we uw papierwerk en verzekeringen, inclusief douaneafhandeling en verzorgen we het transport weer terug. Met andere woorden: wij nemen uw gehele beurslogistiek uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op de presentatie op de beurs en uw klanten.

Meerdere beurzen

Ook wanneer u meerdere beurzen achter elkaar bezoekt kunt u voor al deze beurzen bij TCG terecht. Wij reizen graag met u mee van beurs naar beurs en verzorgen het complete logistieke proces, inclusief tussentijdse opslag in het buitenland. Daarnaast zijn we niet gebonden aan vaste beursexpediteurs en dat maakt ons meer flexibel dan andere logistieke dienstverleners.

Waarom TCG East & South voor uw beurzen en speciale projecten:

  1. Netwerk: we beschikken over een uitgebreid netwerk met alle mogelijkheden om u te ondersteunen en kosten te besparen.
  2. Eén vaste contactpersoon: die exact op de hoogte is van de stand van zaken, met u mee denkt en fungeert als uw persoonlijke vraagbaak en helpdesk.
  3. Customer Satisfaction Survey: als u tevreden bent zijn wij dat ook. Onder dat motto proberen wij u de beste service te leveren. Met behulp van onze Customer Satisfaction Survey horen wij graag wat u van onze service vindt en wat eventuele verbeterpunten zijn.

Direct naar:

Tel. +31 (0) 24 372 46 80
E-mail: cs.eastsouth@xpo.com

 

   AEO logo

 Xpo